Коли - Наука и Техника

23.05.2017 11:05:41 Коли Во план е и vRS верзија на Škodа Karoq

Иако се уште не сплавнаа емоциите од претставувањето на моделот Škoda Karoq, започнаа шпекулации за нов, посилен модел кој ќе го носи додатокот vRS.Наводно, таков модел е во план, а истиот ќе ја дели технологијата со Seat Ateca Cupra. Тоа значи дека овој

23.05.2017 11:05:12 Коли Италијанска коњаница: Парада повод 50 години постоење на Ferrari клубот во Велика Британија

Членовите на Ferrari клубот од Велика Британија се собраа за да го прослават 50 годишното постоење на клубот. Нивниот итинерер одеше преку мостот Forth Road Bridge кој беше затворен во период од 10 минути, специјално за нив.Поддршка на клубот овозможи и о