Утрински - Економија

23.05.2017 12:19:35 Утрински Богов за Утрински: НБРМ ги анализира пропустите за грабежот во НЛБ

Народна банка на Република Македонија ги анализира пропустите во НЛБ банка, која се најде во фокусот на јавноста поради исчезнувањето на 3 милиони евра од трезорот на банката, но и по предметот кој што го отвори Основното јавно обвинителство за гонење орг