Сител - Забава

26.03.2017 09:32:58 Сител Хорор на местото на злосторството: Оставил колец покрај спомен плочата на Јелена

Дрвена палка налик на глогов колец осамна вчера наслонета на мермерното одбележје на местото каде минатата година беше пронајдена ѕверски убиената Јелена Марјановиќ.Глетката која ја затекнаа мештаните им ја заледи крвта во жилите, а по населбата се пренес