Канал 5 - Забава

23.05.2017 11:42:09 Канал 5 Извини, Трамп: Реакцијата на Меланија во Израел ги подгреа сомнежите за нивниот однос (видео)

Иако се обидуваше да ги следи сите протоколи и правила, посебно внимание привлече со танцот со Арапите.Корисниците на социјалните мрежи не и избега ниту еден детаљ, па така забележаа уште еден ситница во неговиот однос со Меланија.Веднаш по слетувањето на