Кајгана - Забава

23.05.2017 14:01:44 Кајгана Ташна што ви го полни телефонот и ќе ви прати порака ако ја изгубите

Ташна што ви го полни телефонот и ќе ви прати порака ако ја изгубитеОва е ташна од соништата, прототип на кој работи брендот FYB London и собира средства преку Кикстартер кампања.Ташната се заклучува со отпечаток од прст, но тоа не е нејзината најкул кара