ПлусИнфо - Забава

23.05.2017 13:35:50 ПлусИнфо Богаташ сака да откупи јајце-клетки од Крис Џенер

Крис Џенер останала шокирана кога добила „непристојна“ понуда преку адвокатот. Тој и ја пренел желбата на анонимен богаташ кој има тешкотии да добие дете со сопругата, па е заинтересиран да откупи извесна количина од нејзините јајце-клетки.Како што пренел

23.05.2017 13:34:25 ПлусИнфо Хурем поради свршеникот кој ја остави бремена сакаше да се убие, а сега блеска во Кан

Турско-германската актерка Мерјем Узерли, позната по улогата на Хурем во „Сулејман Величествениот“, се појавила на Филмскиот фестивал во Кан.Својот престој во Кан го овековечила со фотографии со бројни холивудски ѕвезди со кои дружела убавата Мерјем, меѓу

23.05.2017 14:01:53 ПлусИнфо Време е за ореовка

Иако се сите деца на светот исти, очигледно е дека сепак не е исто дали сте родени во Македонија, Франција или на Полинезија