Денешен - Македонија

26.03.2017 09:56:23 Денешен ВМРО-ДПМНЕ: Нови предвремени парламентарни избори – решение за излез од политичката криза

ВМРО-ДПМНЕ смета дека нови предвремени парламентарни избори се решение за излез од политичката криза во која СДСМ по изборите повторно ја втурна државата. – Зоран Заев во обид да се спаси себе си и својата криминална дружина кои се потонати до гуша во криминал е спремен во целост да ја реализира Тиранската Платформа и со […]