Без вода корисниците на дел од улицата „Миле Поп Јорданов“ во Козле

пред 2 дена

Без вода денеска ќе бидат корисниците на дел од улица „Миле Поп Јорданов“ во населба Козле, од 27 па нагорните броеви.

Прекинатото водоснабдување, како што информира јавното претпријатие „Водовод и канализација“ – Скопје е поради уличен дефект на водоводна мрежа Ф 150м.м.на улицата „Миле Поп Јорданов“ со раскрсница на улица „Брадфорска“

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 9 часот до завршување на дефектот.

Share
Scroll to Top