Дел од Општина Гази Баба утре без струја

пред 5 месеци

Потрошувачите од улиците „Зендел Џемаил“, „Боривое Милошевски“ и „Вера Радосавлевиќ“ 2, 4, 6 и 8 во Општина Гази Баба утре од 9:30 до 15:20 часот ќе останат без напојување со електрична енергија.

Како што информира Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, причина за прекинот во снабдувањето со електрична енергија е изведувањето планирани зафати во дистрибутивната мрежа од страна на екипи на ЕВН Македонија АД.

Share

High School DxD (https://animeflix.nl/m/vg0) Episode 12 at website https://animeflix.nl animeflix one piece

Watch High School DxD BorN (Dub) Episode 8 at website https://funimationfree.com funimation settings

Scroll to Top