Најмногу заразени во Аеродром, Карпош и Центар

пред 4 месеци

Скопската општина Аеродром има 656 активни случаи на Ковид-19, а втора по неа е Карпош со 522 и Центар со 507 случаи.

Гази Баба има 420 активни случаи, Кисела Вода – 395, а Ѓорче Петров – 276.

• Чаир – 167
• Бутел – 140
• Илинден – 61
• Сопиште – 27
• Шуто Оризари – 25
• Сарај – 21
• Странец – 22
• Петровец –20
• Чучер Сандево – 14

Share

Attack on Titan Season 2 (Dub) Episode 12 at KissAnime kissanime my hero

The Seven Deadly Sins: Wrath of the Gods (Dub) (https://animeheaven.pro/m/0rVl) Episode 24 at website https://animeheaven.pro animeheaven one piece

Scroll to Top