Поведена постапка за разрешување на Зоран Иванов од МИА поради говор на омраза

пред 2 месеци

Владата објави дека повела постапка за разрешување на Зоран Иванов од функцијата претседател и член на Надзорен одбор на Медиумската информативна агенција (МИА) поради недолична јавна комуникација и ширење говор на омраза кон владини претставници на соседот Република Бугарија.

На иницијатива на премиерот Зоран Заев и на министерот за надворешни работи, Бујар Османи поведена е постапка за…

Posted by Влада на Република Северна Македонија on Wednesday, November 18, 2020

 

 

Share

The Misfit of Demon King Academy (https://animeplanet.cc/m/LRr6) Episode 13 at AnimePlanet goblin slayer anime planet

Hunter x Hunter Episode 148 at AnimeHeaven animeheavens

Scroll to Top