Седници на собраниските комисии за труд и за финансирање

пред 4 месеци

Во Собранието на Република Северна Македонија денеска седници ќе одржат комисиите за труд и социјална политика и за финансирање и буџет.

Комисијата за труд и социјална политика ќе ги разгледа измените и дополнувањата на Законот за работни односи поднесен од пратениците од владејачкото мнозинство.

На Комисијата за финансирање и буџет на дневен ред е Надзорна расправа на тема: „Утврдување на причините и извршувањето на законите во постапката за доведување до стечај на Еуростандард банка АД Скопје“.

Share

Naruto: Shippuden (Dub) Episode 500 at website https://funimationfree.com. See more funimation app ps4

Gintama (https://animeheaven.pro/m/pDo) Episode 201 at website https://animeheaven.pro animeheaven boruto

Scroll to Top