Утре без струја дел од корисниците во Кисела Вода, Илинден, Бутел, Чаир и Студеничани

пред 5 месеци

Од ЕВН Македонија АД известуваат дека утре без електрична енергија ќе останат неколку населени места во Кисела Вода, Илинден, Чаир, Бутел и Студеничани.

Во периодот од 09:00-15:00 часот без струја ќе бидат корисниците од село Варвара во општина Студеничани. Истиот период прекин на електрична енергија ќе има на улиците „Малешевска“, „Малешевска 1“, „Маркова Река“, дел од улиците „Славка Динкова“, „Таки Даскалот“ и улицата „Антон Димитров“ во општина Кисела Вода.

Во периодот од 08:00-15:30 часот без струја ќе бидат корисниците од фирмата Суташ-Илинден, ДМ Транс, Волво, Живинарска фарма,ТС Птичјеводство 3 во општина Илинденм а од 08:00-13:00 часот корисниците од улицата „Кримска“ од бр.20-50 и улицата „Кумбара“ од бр.30-55 во општина Чаир.

Во периодот од 09:00-13:00 часот без струја ќе бидат корисниците на дел од улицата „Иван Манолев“ куќи 3 А-Б до 9 А-Б и дел од ул.Иван Манолев во општина Бутел.

Share

So I'm a Spider, So What? (https://kissanimeonline.com/m/vMV4) Episode 2 at KissAnime kissanime reddit

Watch The Rising of the Shield Hero Season 2 Episode 1-Preview (https://animeplanet.cc/m/Ee8y/ep-1) at website https://animeplanet.cc. See more anime planet no game no life

Scroll to Top