Италија воведе задолжително носење маски на отворено

пред 5 месеци

Владата на Италија издаде наредба до граѓаните дека носењето маски на отворено е задолжително во целата држава, со цел да се спречи ширењето на вирусот Ковид 19. Италија бележи постепено зголемување на новите случаи во претходните два месеца, иако бројките се уште се значително пониски во споредба со Франција, Шпанија и Велика Британија. Исто така, денеска беше одлучено да се продолжи вонредната состојба во земјата до 31 јануари. Текстот Италија воведе задолжително носење маски на отворено е превземен од А1он .

Share

Back Arrow Episode 2 at website https://gogoanime.be. See more a silent voice gogoanime

Naruto: Shippuden (Dub) (https://animeflix.nl/m/5djy) Episode 500 at website https://animeflix.nl animeflix god of highschool

Scroll to Top