го

Барса официјално го отпушти Сетиен

Барса официјално го отпушти Сетиен

Барселона преку официјално соопштение потврди дека го отпуштиле тренерот Кике Сетиен, како дел од „широкото реструктуирање“ на првиот …

пред 1 месец

Share
Scroll to Top