Де

Де Лихт на операција на рамото

Де Лихт на операција на рамото

Холандскиот дефанзивец на Јувентус, Матијс де Лихт денеска ќе оди на операција на рамото и ќе пропушти најмалку …

пред 1 месец

Share
Scroll to Top