Најчитани

И без ребаланс ќе се пари...
Нина Нинеска-ФиданоскаВладата ќе може без да објави на...
Дијаспората во САД и бара...
Дијаспората во САД обвинува и бара - Владата да го - до...
Лидерите набргу се на...
Наум КотевскиУште една недела останува до планираната -...
Десет земји со најкраток...
Последните години голем број студии покажале дека ден е...
Граѓаните во јули вратиле...
Нина Нинеска-ФиданоскаРаст на депозитите, но пад на на...
Avaliable app store Превземи мобилна апликација

ВРЕМЕТО ДЕНЕС

°
weather-image
Мин: °    Макс: °
Притисок: mb
Влажност:
Ветер:   km/h
обновено во 02:29 часот
четврток
foracast-image
Мин: 14°
Макс: 29°
vertical-image
петок
foracast-image
Мин: 13°
Макс: 30°
vertical-image
сабота
foracast-image
Мин: 14°
Макс: 30°

Курсна листа

Држава Валута Среден курс
flag flag-eu flag ЕМУ EUR 61,4944
flag flag-us flag С А Д USD 54,2326
flag flag-gb flag В.Британија GBP 71,5051
flag flag-ch flag Швајцарија CHF 56,4376
обновено во 03:26 часот
 • Македонија

  Се вчитува...
 • Економија

  Се вчитува...
 • Балкан

  Се вчитува...
 • Свет

  Се вчитува...
 • Спорт

  Се вчитува...
 • Култура

  Се вчитува...
 • Хроника

  Се вчитува...
 • Забава

  Се вчитува...
 • Наука и Техника

  Се вчитува...