Средба Шахпаска – Елерајт: Преку интензивен социјален дијалог треба да дојдеме до одржливи законски решенија во интерес на безбедноста и здравјето при работа

Министерката за труд и социјална политика Јагода Шахпаска денеска имаше средба со Ева Елерајт, постојана претставничка на Фондацијата …

пред 52 минути

Share

НБ: Одлуката за укинување на дозволата за работење на Еуростандард банка е донесена заради неисполнување минимални законски услови за работа

„Во насока на точно информирање на јавноста, имајќи ги предвид невистинитите информации коишто во изминатиот период во неколку …

пред 1 час

Share
Scroll to Top