ТЕХНОЛОГИЈА

Сонцето влезе во нов 25-годишен циклус

Сонцето влезе во нов 25-годишен циклус

Сонцето последниве девет месеци ја засили активноста и процесите на својата површина, излегувајќи од периодот на минимална активност, …

пред 20 часа

Share
Scroll to Top