Додека другите трошат, вие заштедете! Промотивна 2% фиксна каматна стапка за орочени депозити во ПроКредит Банка

пред 2 години

ПроКредит Банка е првата целосно дигитализирана банка во земјата, која постојано воведува иновативни продукти за своите бројни клиенти, физички и правни лица.

var ai_block_div = document.getElementsByClassName (‘ai-viewports’); ai_insert_code (ai_block_div [ai_block_div.length – 1]);

Најновата промотивна понуда за физички лица, за орочен денарски депозит за 2 години, со фиксна каматна стапка од 2%, е одлична можност за сигурна, безбедна и стабилна заштеда.

Една од главните предности на промотивната кампања е тоа што новите и постојните клиенти на Банката аплицираат комплетно дигитално, без да има потреба од посета на експозитура, преку услугата е-банкарство со што заштедуваат време и избегнуваат непотребни посети на експозитури.

Со аплицирањето во промотивниот период заинтересираните клиенти кои ја препознаваат можноста и бенефитите за штедење во банка со Германски капитал, добиваат и најповолни услови на пазарот:

· Фиксна, загарантирана каматна стапка до крајот на периодот на орочување;

· Исплата на камата на месечно ниво;

· Можност за предвремено разорочување на средствата без пенали, со 0,01% камата по видување;

· Можност за онлајн орочување на депозитот, без посета во филијала.

Новата летна промотивна каматна стапка е одлична можност да си обезбедите сигурна заштеда со атрактивни услови, но и долгорочно да инвестирате во вашата навика за штедење..

Повеќе информации за промотивната фиксна каматна стапка за депозити секогаш може да дознаете на линкот, на мејл: [email protected] или со повик на: 02/ 2 446 000.

Искористете ја можноста да заштедите ова лето со ПроКредит Банка, првата дигитална банка!

ПР

Share
Scroll to Top