Ќе се формира Центар за поддршка на македонските компании при настап на НАТО пазарот

пред 1 година

Во врска со нформацијата за формирање на Центар за поддршка на македонските компании при настап на НАТО пазарот, Владата го задолжи Министерството за одбрана во постоечката организациска структура на министерството да го вгради Центарот за поддршка на компании при настап на НАТО пазарот.

Дополнително за ова прашање Владата го задолжи Министерството за финансии да издаде финансиска согласност за вработување на административни службеници во Министерството за одбрана, за работни места поврзани со Центарот, за кои веќе се обезбедени финансиски средства во буџетот на Министерството за одбрана и тоа за еден државен советник, еден советник и еден соработник.

Share

anime to watch. AnimeFreak #1 Site to watch thousands of dubbed and subbed anime episodes including Dragon Ball Super, Attack on Titan, Naruto Shippuden, One Piece

AnimeFreak Naruto: Shippuden

That Time I Got Reincarnated as a Slime Season 2 Episode 8

AnimeFreak JoJo's Bizarre Adventure: Golden Wind (Dub) Episode 33

Attack on Titan Season 2 (Dub)

AnimeFreak The Misfit of Demon King Academy: History’s Strongest Demon King Reincarnates and Goes to School with His Descendants (Dub)

tải go88
Scroll to Top