БАЛКАН

Метју Палмер денеска во Сараево

Специјалниот претставник на САД за Западен Балкан Метју Палмер денеска ќе го посети Сараево, каде ќе се состане …

пред 1 недела

Share

Каде оди Црна Гора?

Ал Џезира Балканс, Сараево Кој пат ќе го изоди Црна Гора по изборите на кои владејачката Демократска партија …

пред 1 недела

Share
Scroll to Top