Априлијада на плоштадот во Автокоманда од 13 часот

Априлијада на плоштадот во Автокоманда од 13 часот

пред 2 недели

Денеска, со почеток од 13:00 часот на плоштадот во Автокоманда ќе се одржи априлијада.

За добрата детска забава ќе бидат задолжени Светот на Биби и детскиот фестивал Поточиња, а дечињата ќе имаат можност да другаруваат со омилените ликови од детските цртани филмови, велат од општина Гази Баба.

Текстот Априлијада на плоштадот во Автокоманда од 13 часот е превземен од МАКФАКС.

Share
Scroll to Top