(Видео) Во тек е седницата на Советот за безбедност поради пандемијата

пред 3 години

Во Кабинетот на претседателот, Стево Пендаровски, почна седницата на Советот за безбедност.

На средбата се разговара за актуелната состојба со пандемијата на Ковид-19 и активностите на надлежните институции.

Покрај членовите на Советот за безбедност, по покана на Пендаровски, на седницата присуствува и министерот за здравство, Венко Филипче.

Share
Scroll to Top