Делови од Скопје без струја

пред 3 години

Од „ЕВН Македонија“ известуваат дека поради технички зафати денеска делови од градот Скопје ќе останат без електирчна енергија.

Поради технички зафати во електроенергетскиот систем без струја во времето од 9:00-11:00 часот ќе останат корисниците на дел од село Кондово (општина Сарај).

Во врмето од 10:00-14:00 часот без електрична енергија ќе бидат корисниците на дел од с.Ново Село, како и училиштето Тихомор Милоѓевски (општина Ѓ.Петров).

Додека во времето од 9:40-14:00 часот без електрична енергија ќе останат корисниците од ул.Смолјани, ул.Јосиф Ковачев, ул.Сагудати, ул.Ѓорче Петров зграда бр.33 и 35 (општина Ѓ.Петров), информират од „ЕВН Македонија“.

Share
Scroll to Top