Петок, 23 октомври, неработен ден за сите граѓани

пред 4 месеци

Министерството за труд и социјална политика соопшти дека 23 октомври, петок, Ден на Македонската револуционерна борба, е неработен ден за сите граѓани на Република Северна Македонија.

Министерството за труд и социјална политика на граѓаните на Република Северна Македонија им го честита Денот на Македонската револуционерна борба.

Share

One Piece Episode 958 at website https://kissanimeonline.com kissanime tower of god

Watch The Irregular at Magic High School: Visitor Arc Episode 11 (https://crunchyrollfree.com/m/aQLa/ep-11) at website https://crunchyrollfree.com. See more free crunchyroll account discord

Scroll to Top