Подрачјето на Велес ќе биде зафатено од поројни врнежи, грмежи и засилен ветер

Подрачјето на Велес ќе биде зафатено од поројни врнежи, грмежи и засилен ветер

пред 2 месеци

ЦУК информира, според известувањето на УХМР, дека подрачјето на Велес ќе биде зафатено од пообилни поројни врнежи со грмежи и засилен ветер.

Правец на движење на оваа нестабилна маса се предвидув дека е кон исток и североисток, додаваат од ЦУК.

Текстот Подрачјето на Велес ќе биде зафатено од поројни врнежи, грмежи и засилен ветер е превземен од МАКФАКС.

Share
Scroll to Top