Пожарот во тетовската фабрика е ставен под контрола, се уште има чад

пред 2 години

Пожарот во фабриката во Тетово е ставен под контрола. Тешка механизација е влезена внатре во кругот на фабриката за да расчистува.

var ai_block_div = document.getElementsByClassName (‘ai-viewports’); ai_insert_code (ai_block_div [ai_block_div.length – 1]);

Директорот на Центарот за управување со кризи, Стојанче Ангелов рече дека опасноста е завршена и дека нема отровни материи во воздухот, но дека сепак има загадување во воздухот.

Претходно од ЦУК беше упатено предупредување до граѓаните на Тетово, да не излегуваат надвор без маски.

Share
Scroll to Top