Поради дефект без вода делови од Скопје

пред 3 години

Поради дефект во делови од Скопје ќе биде прекинато снабдувањето со вода.

Од ЈП „Водовод и канализација“ исвестуваат дека дека денеска, поради дефект на огрлица ф-80 мм на Коле Неделковски бр. 22, со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците на дел од улиците: Коле Неделковски, Антоније Грубишиќ, Пиринска и потегот од ул. Орце Николов до Аминта Трети.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 8:00 часот и ќе трае се до завршување со санација на дефектот (о. Центар).

Share
Scroll to Top