Тешко повреден пожарникар донесен на Комплекс клиники

пред 2 години

Тешко повреден пожарникар вчера бил донесен на Комплек клиники.

Според информациите, со повредите се здобил за време гаснење на пожар на 14.11.2021 на место викано „Рамно“, општина Чучер Сандево.

За настанот е известен Трудов инспектор.

Share
Scroll to Top