Шарл Мишел во посета на Скопје

пред 3 месеци

Претседателот на Европскиот совет, Шарл Мишел, денес пристигнува во посета на Скопје.

var ai_block_div = document.getElementsByClassName (‘ai-viewports’); ai_insert_code (ai_block_div [ai_block_div.length – 1]);

Се очекува Мишел во рамките на посетата да ја покаже поддршката на ЕУ за францускиот предлог и да ја потврди заложбата за македонските евроинтеграции.

Share
Link with us
Game bài đổi thưởng
Scroll to Top