Вучиќ бара да се формираат две нови министерства во Србија

пред 5 месеци

„Инсистирав мандатарот да разгледа две нови министерства“, изјави претседателот на Србија, Александар Вучиќ. Тоа се министерство за човекови права, родова еднаквост и социјален дијалог и министерство за семејство, деца и демографија. Вучиќ смета дека ова се министерства од клучно значење за Србија.

Share

Watch That Time I Got Reincarnated as a Slime: Tales - Veldora's Journal (Dub) Episode Full at website https://kissanimeonline.com. See more my hero academia kissanime

Watch The Day I Became a God Episode 6 (https://animeplanet.cc/m/yEZE/ep-6) at website https://animeplanet.cc anime planet recommendations

Scroll to Top