Захарова вели дека Украина веќе има нови граници

пред 2 години

Портпаролката на руското Министерство за надворешни работи Марија Захарова изјави дека Украина повеќе не постои во своите поранешни граници.

var ai_block_div = document.getElementsByClassName (‘ai-viewports’); ai_insert_code (ai_block_div [ai_block_div.length – 1]);

„Украина, која сите ја знаевме во границите што постоеја претходно, повеќе ја нема и нема да биде. Тоа е очигледно, рече Захарова во интервју за Sky News Arabia“ на маргините на Меѓународниот економски форум во Санкт Петерсбург.

Share
Scroll to Top