Лажна дојава за бомба на аеродромот во Приштина

пред 2 години

Лажна пријава на аеродромот во Пришитна дека била поставена бомба, јавуваат Репортери.

var ai_block_div = document.getElementsByClassName (‘ai-viewports’); ai_insert_code (ai_block_div [ai_block_div.length – 1]);

Според порталот, дојавата дека бомбата била сместена во багажот на еден авион била испратена синоќа, а полицијата потоа ја проверила и утврдила дека се работи за лажна пријава.

Share
Scroll to Top