Медведев го критикуваше Западот за воведувањето санкции врз членовите на семејствата на руските политичари

пред 2 години

Заменик-претседателот на Советот за безбедност на Русија, Дмитриј Медведев денеска го критикуваше Западот за нелегитимни санкции против членовите на семејствата на руските политичари.

var ai_block_div = document.getElementsByClassName (‘ai-viewports’); ai_insert_code (ai_block_div [ai_block_div.length – 1]);

„Се чини дека Западот одлучи да ги репродуцира најдобрите практики од минатото“, напиша тој на Телеграм, пренесе ТАС С.

Заменик-претседателот на Советот за безбедност на Русија изјави дека не се одговорни само учесниците во политичките настани по моделот на Западот, туку и нивните семејства кои на никаков начин не можат да влијаат на нивните роднини за митски повреди измислени од Западот.

Share
Scroll to Top