Српскиот учител по глума, Мирослав Мика Алексиќ, ги негира обвиненијата за силување

пред 1 година

Српскиот режисер, сценарист и учител по глума, Мирослав Мика Алексиќ, беше сослушан денес пред Вишото јавно обвинителство. Тој ги негирал обвиненијата за силување поднесени од српската актерка Милена Радуловиќ и други негови ученички во школата за глума.

Обвинителството по сослушувањето му предложи на судот да му одреди притвор на Алексиќ.

Тој е обвинет за осум кривични дела силување и седум кривични дела сексуално вознемирување извршени во периодот од 2008 до 2020 година.

Осомничен е за силување и сексуално вознемирување на шест женски лица, а некои од нив во времето на извршување на кривичното дело биле малолетни.

На Алексиќ му се заканува казна затвор од 15 години.

Share

https://animedao1.com/. AnimeDao provides you a free anime streaming platform with little to no Ads for better viewing experience.

SK8 the Infinity

animes online AnimeDao JUJUTSU KAISEN

watch anime Dragon Ball (Dub)

watch subbed anime Attack on Titan Season 3 Part 2

anime streaming Komi Can’t Communicate

Scroll to Top