Кои се најскапите модели на Мерцедес, Ауди, Фолксваген и други?

Екипата на каналот Donut Media од „Youtube“ направи уште едно интересно видео и ги покажа најскапите автомобили на секоја компанија.

Започнаа со Југо, кое чинеше 3.990 долари во Америка, додека кабриолет верзијата на Југо од 1988 година беше 8.990 долари.

Најскапиот автомобил што го покажаа беше Rolls Royce Boat Trail од 2022 година, по цена од 30.000.000 долари.