Живееме денови во кои дигитализацијата зема максимален замав.  Канцелариите , училниците, продвниците па и забавата се оn line.

Токму затоа, работењето, водењето бизнис или учењето на далечина веќе не не обврзува да бидеме само во својот дом туку сите овие активности можеме да ги извршуваме и од својата викендичка или од изнајмениот стан во друг град. Затоа, за ова динамично on line секојдневие најпотребен е стабилен и брз интернет што овозможува непречена комуникација , но и навремено извршување на обрските што ги имаме.

Како до стабилен и брз интернет во вашиот дом, викендичка или кога кога работите од далечина?

Една од примамливите понуди на пазарот во фиксното портфолио на услуги на А1 кое нуди најдобро решение за пристап до брз интернет, фиксна телефонија и телевизија е A1 Combo Box, многу едноставен за користење бидејќи бара само приклучување на уредот во струја и може веднаш да почнете со сурфање.

Со А1 Combo Box добивате уред кој има брза и едноставна инсталација и кој овозможува целосна слобода во комуникациите и во оддалечените  места на територијата на земјата.

Притоа можете да изберете помеѓу различни пакети од две, три и четири услуги и да уживате во неограничен интернет, како и 50 ТВ канали по цени кои се најниски на македонскиот пазар.

Дополнително, доколку имате привремена потреба од интернет за само неколку денови во текот на неделата или месецот тогаш наjповолен за вас е A1 Combo Box Go преку кој може даактивирате интернет-пакет по потреба во времетраење од 1, 3, 7 или 30 дена, а притоа плаќате симболична месечна претплата за цело времетраење на договорот, а доплаќате само за конкретниот пакет што ќе го активирате.