Тековната наградна игра досега израдува над 50 среќни добитници, а следуваат уште голем број награди! 

Летото совршено го опишува италијанскиот „La dolce vita“ начин на живот, а Credissimo го доближува овој посакуван начин на живот до тебе преку „Ma Tantissimo со Credissimo“! 

Досега се доделени околу 50 вредни награди, а до крајот на наградната игра организаторите најавуваат дека ќе бидат доделени уште „tantissimo“ награди.

Извлечени се: 1 добитник на една од главните награди – патување во Италија со сите платени трошоци и џепарац, 2 добитници на мобилен телефон iPhone 14, 4 добитници на Polaroid апарат, 11 добитници на ваучери за вечера во италијански ресторан, 22 добитници на курсеви по италијански јазик и 11 добитници на кошници со италијански прехранбени производи.

Credissimo испраќа честитки до сите добитници и те охрабрува да ја искористиш можностa да аплицираш и ти како нов клиент за кредит со 0 % камата за 3 месеци за директно да се вклучиш во извлекувањата. Преостанатите „tantissimонагради ќе се доделуваат сè до 13 август 2023 година, меѓу кои е и уште една награда патување во Италија.

Побрзај и вклучи се во наградната игра и ти!

Можеби токму  ти ќе бидеш добитникот на главната награда!

Доколку сакаш да го искусиш италијанскиот „La dolce vita“ начин на живот, вклучи се во наградната игра на Credissimo! Повеќе информации за наградната игра можеш да видиш на следниот линк.

Сите информации во врска со наградната игра „Ma Tantissimo со Credissimo“, можеш да ги следиш на официјалните страници на социјалните мрежи на Credissimo: Instagram [@credissimo_mk] и Facebook [@credissimo.mk] .