Како една од првите приватни фирми во Р.Македонија основана  од семејството Каленикови, ТД Кадис денес одбележува 30 години успешна работа во бизнисот сопродажба и сервисирање на автомобили.

Горди на постигнатите успеси, општествено одговорни и  хуманитарно посветени продолжуваме и понатаму поистиот пат со надеж дека наскоро ќе имаме можност и даназдравиме заедно за значајниот јубилеј.

Останете безбедни и  грижете се за вашето здравје.