Годините минуваат, времето носи нови промени, но сепак емоциите и моментите од минатото остануваат во сеќавање. Топлиот дом, вкусот на чај од мајчина душица и крцкавите колачиња со цимет, се приказна која детството го доближува во сегашноста. Нема поубаво чувство од топла прегратка, моменти на љубов и инспирација, утрински ветер додека ги поливаш цвеќињата во дворот и сеќавање на едно време кога боите имаа друг живот, други чувства.

Дали често се прашувате што ви недостасува во вашиот дом? Колку е потребно за да направите одредена промена која ќе внесе друга димензија во вашиот живот? Дали ви недостига инспирација, или пак сте жедни за нови моменти? Neptun и Grundig го имаат одговорот кој ќе придонесе секое споделување на вашите заеднички моменти да ја почувствува топлина на домот, емоциите и искрените чувства.

Повеќе од 75 години Grundig телевизорите се вашето ново утро, изгрејсонцето, вкусот на кафето и колачите, пладневната дремка нијансирана во боите на животот. Кога вашето око одбира бои, тоа е ненаситно, ги сака сите. Создава милион нови приказни, кои сака да допрат до секого. Моментите со Grundig телевизорите секогаш креираат приказна. Знаете ли зошто? – Светот од надвор овој пат е дел од реалниот свет и вашиот дом.

Grundig телевизорите го подобруваат вашето доживување при гледањето со поширок спектар на бои и природни нијанси, дозволуваат да погледнете повеќе убавини од вашиот живот, да ја соберете фамилијата, да се смеете.

Доволно силни причини да ги посетите продажните места на Neptun, да купите и да уживате пред вашиот Grundig телевизор, споделувајќи среќни мигови преку креирање на незаборавни моменти.
До 15-ти јануари, искористете ја празничната понуда во Neptun на сите UHD Grundig телевизори и покрај стандардните две години гаранција, сега добивате дополнителни три години гаранција и можност за плаќање на 24 рати без камата на happy цените.

Да изградиме подобра иднина и да се сеќаваме и во наредните 75 години на моментите од денес.