На задоволство на голем број вљубеници во врвниотквалитет, модерниот дизајн и ненадминливите перформансина Apple производите, Нептун Македонија подготвиизвонредна Apple понудаApple ДЕНОВИ! Не само што ќеможете да ги најдете вашите омилени Аpple производи сонеодоливи попусти, туку ќе можете да ги платите на 24 рати без камата!

Купувајте овие Apple ДЕНОВИ во Нептун и искористете гиизвонредните попусти и понуди само до 31 јануари.Одберете MacBook Pro, iPhone12 Pro, iPhone12 Pro Max, iMac, iPhone 12, MacBook Air, iPhone 12 mini, iPhone 11, iPad Air, iPhone SE, AirPods Pro, Apple smart keyboard, AirPods2 и други одлични модели на попусти и до 24 рати без камата со happy кредит, кредитни картички и синдикална продажба.

Понудата на Нептун за попусти и до 24 рати без камата важи само за оние кои ќе купат производ од Apple понудата најдоцна до 31 јануари 2021г. Затоа побрзајте и имајте го вашиот нов Apple уред! Целата понуда може да ја погледнете на следниот линкhttps://bit.ly/39c7hrp