Аурора: последен хит во маникирот

Аурора: последен хит во маникирот

пред 3 години

Најновиот тренд во пролетниот маникир е инспириран од Аурора бореалис, холографско преливање на боите на поларна светлост. Овој тренд доаѓа од Јужна Кореја и потполниот ефект може да се постигне со посебни гелови во салоните за маникир, но доста сличен изразен доем оставаат и бројните верзии на лакови за нокти кои имаат сјај на опал. Ваквиот разигран маникир кој ја менува бојата при секој чекор е вистинско пролетно освежување, а инспирација веднаш пронајдовме на социјалната мрежа Инстаграм.

Share
Scroll to Top