Баже, Благица и Драган: фолк естрада во 1994 година од некој поубави времиња

Баже, Благица и Драган: фолк естрада во 1994 година од некој поубави времиња

пред 9 месеци


Заедничка фотографија од 1994 година на која се македонски естрадни уметници Благоја Грујовски, Благица Павловска и Драган Вучиќ, денес осамна на социјалните мрежи.

Веројатно скопјани на секој начин сакаат да евоцираат спомени од некој поубави времиња.

Фотографијата всушност снимена од Александар Ѓоргиев, тогашен фоторепортер на Екран и била снимана во студиото Јасмина.


Share
Scroll to Top