„Варајати“ ги избра најлошите филмови во 2020 година

„Варајати“ ги избра најлошите филмови во 2020 година

пред 5 месеци

Магазинот „Варајати“ ја објави листата со десетте најлоши филмови во 2020 година, а на првото место се наоѓа филмот Dolittle со Роберт Дауни Јуниор. По него следуваат The Last Thing He Wanted и I’m Thinking of Ending Things.

На четвртото место е Еurovision Song Contest: The Story of Fire Saga, па Guest of Honour. Шести е еротскиот трилер 365 days, кој беше еден од најгледаните изминатата пролет, а седми е Capone.

Последни три филма на листата се The Roads Not Taken, Artemis Fowl и The Painted Bird.

Share

AnimeFreak kiss anime freak: Watch Death Note Episode 7 (https://animefreak.ws/m/gJy/ep-7)

AnimeTV go anime tv: Watch Jujutsu Kaisen (TV) (Dub) Episode 17 (https://animetv.cc/m/DaDg/ep-17)

Scroll to Top