(Видео) „Беки има стап, јас имам долги раце“, Бекута се пошегува со Брена

(Видео) „Беки има стап, јас имам долги раце“, Бекута се пошегува со Брена

пред 4 години

На социјалната мрежа Твитер се појави смешно видео со пејачката Ана Бекута и нејзиниот партнер Милутин Мркоњиќ . Пејачката упорно се обидува да снима со Милутин , но никако не ѝ успева.

„Извини Брено, но Ана го има најјакото видео“, и пишуваат на Твитер . И Ана Бекута покажа дека сака да прави шеги на своја сметка.

„Извини Брено“, напиша  таа и ја означи Брена, што веднаш предизвика бројни реакции на Твитер, па доста корисници се приклучија на шегата.

„Дали набавивте селфи стап? Сè уште не ја гледам Брена, Боба редовно отпаѓа од кадар“, гласеше еден од коментарите.

„Беки има стап, јас имам долги раце“, се пошегува Бекута.

Share
Scroll to Top