(Видео) Ве носиме на Теа Таировиќ - со три чекори до гратиси!

(Видео) Ве носиме на Теа Таировиќ – со три чекори до гратиси!

пред 11 месеци

Клип Медиа Груп заедно со Балкан медиа продукција доделува 10 карти за концертот на Теа Таировиќ на 21-ви јули во Битола.

Правилата за учество е да ги заследите инстаграм профилите на Репортер @reporter.mk  Макфакс @makfax.mk, Топ спорт @topsport_mk, Балкан медиа продукција @balkanmediaproduction.

Да ја лајкнете сликата и да тагнете пријател во коментар (бројот на коментари е неограничен).

Извлекувањето на добитниците е на 19.07.2023 во 13 часот.

Концертот на Теа Таировиќ е прв, но не и последен подарок. До крајот на летото очекувајте уште многу гратис карти за концерти и настани во организација на Балакн медиа продукција, заедно со Клип Медиа Груп.

 

Share
Scroll to Top