(Видео) Воз накитен со празнични светилки е хит во Англија

(Видео) Воз накитен со празнични светилки е хит во Англија

пред 2 години

Празнично накитен воз веќе неколку дека се движи низ јужниот дел на Англија. Возот е покриен со неонски лед светла и ќе биде украсен додека не завршат празниците.

„Овој настан започна во 2018 година и беше голем хит од самиот почеток. Лани не можеше да се одржи парада поради короната, па затоа е убаво да се види како повторно патува по нашето прекрасно крајбрежје помеѓу Пенгтон и Кингсвер“, вели фотографот Скот Вилијамс.

„Лично, јас сум голем обожавател на украсениот воз и сакам да го гледам и слушам. Го сакам и Божиќ, така што ова е нешто на што се радувам секоја година“, додал тој.

Share
Scroll to Top