(Видео) Го дочека другарот на аеродром со порака која ги насмеа сите

(Видео) Го дочека другарот на аеродром со порака која ги насмеа сите

пред 1 година


Видео на „Тик ток“ од маж кој го чека другарот на аеродром ги насмеа сите. Носеше натпис со порака која не се гледа често. Видеото предизвика голем број коментари и лајкови.

„Кога имаш таков пријател, не ти требаат непријатели“, коментираа некои од нив.

@clemmsck #fyp ♬ Originalton – clemmsck

Share
Scroll to Top