(Видео) Илузионист телепортираше четири лица среде Њујорк

(Видео) Илузионист телепортираше четири лица среде Њујорк

пред 6 месеци


Илузионистот Антонио Дијаз, познат и по неговото уметничко уме Ел Маго Поп, телепортираше четири лица во стаклена кутија во Њујорк. Лицата ги телепортираше во живо пред камери и стотици сведоци. Истото предизвика голем број шпекулации и теории на заговор за тоа како му успеало.

Некои веруваат дека во кутијата биле луѓе негови соработници кои не биле случајно избрани и дека секоја личност имала близнак или некаков двојник со идентична физиономија. Дијаз можно е трикот да му успеал со помош на исклучително флексибилни тела кои се сокриле на дното на кутиите во еден миг.


Share
Scroll to Top